Gustav Bouramman.
Foto: Imago
Europa

Gustav Bouramman klar för italienska HC Pusteral

ANNONS

Gustav Bouramman avslutade den gångna säsongen i finska KooKoo. Nu återvänder backen till ICEHL för spel i italienska Pusteral.

Efter en produktiv grundserie i österrikiska ICEHL-klubben Graz fick Gustav Bouramman chansen att avsluta säsongen i den finska ligan med KooKoo där han stod för två poäng på tio matcher.

Nu återvänder Bouramman till ICEHL – men inte till Graz eller Österrike. I stället väntar spel med italienska HC Pusteral.

– Jag har en känsla av att det händer mycket spännande saker i Pusteral. Den förstklassiga arenan, supportrarna och att laget gick till semifinal den gångna säsongen övertygade mig att skriva på. Mitt mål är att bidra både offensivt och defensivt, säger Bouramman till klubbens hemsida.

Gustav Bouramman har tidigare spelat allsvensk hockey med Björklöven, AIK, Väsby och Kristianstad och skrev även ett korttidskontrakt med Färjestad under hösten 2019, dock utan att noteras för någon SHL-match. På meritlistan har 27-åringen även 28 matcher i AHL med Iowa Wild.

I Pusteral återfinns sedan tidigare landsmannen Mikael Frycklund. Även den norske backen Ole Einar Engeland Andersen, som den gångna säsongen spelade i AIK, är klar för spel i klubben nästa säsong.


Den här artikeln handlar om: