Uppgifter: Calgary ska erbjuda Oliver Kylington nytt kontrakt

Oliver Kylington kontrakt med Calgary Flames löper ut i sommar. Nu uppges Calgary Flames förbereda ett kontraktserbjudande till svensken.

Det är The Fourth Period som rapporterar att NHL-klubben Calgary Flames har som plan att erbjuda den svenske backen Oliver Kylington ett nytt kontrakt. Än så länge har det varit tyst mellan parterna, men sajten rapporterar att Flames förbereder ett bud som svenskan ska få ta ställning till under sommaren.

Kylingtons kontrakt med Flames löper ut 30 juni och han kan bli unrestricted free agent den 1 juli om parterna inte enas om ett nytt kontrakt.

Spelat över 200 NHL-matcher för Calgary

Den svenske backen kommer från en utmanande säsong, där han under säsongen återvände till spel efter att dessförinnan ha varit borta från hockeyn i ett och ett halvt år till följd av psykisk ohälsa. Den 27-årige stockholmaren gjorde NHL-comeback i slutet av januari och hann samla på sig 33 matcher den här säsongen, där han gjorde åtta poäng (3+5).

Oliver Kylington draftades i andrarundan 2015 av Calgary och skrev NHL-kontrakt med klubben samma sommar. Totalt har backen spelat 201 NHL-matcher för klubben och producerat 55 poäng.


TV: Sam Reinharts övertidsmål kvitterar mot Rangers

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: