Mats Lusth ska coacha Tyringe, Markus Ruuskanen lämnar Tranås och Andreas Nordfeldt får inte vara kvar i KRIF. Tre kubbar som har det lite kämpigt.
Bildbyrån
HockeyEttan

Här är uppförsbacken som brantast – klubbarna som har det kämpigt

Många håller för tillfället på att bygga riktigt spännande Hockeyettan-lag inför kommande säsong, men vissa har det lite kämpigare. Oavsett om det beror på ekonomi eller spelarflykt finns det gäng som har en brant uppförsbacke att besegra. Idag har det blivit dags att fokusera på dem.

Sommarerbjudande på Hockeysverige Plus! Prova på att vara plusmedlem i en månad för en krona. Ta del av allt exklusivt material på sajten. 

Våren och försommaren är för de allra flesta förknippade med en positiv spänning. Lagbyggen sätts samman, det ansluter spännande nyförvärv och alla har en skön förväntan inför vad som väntar den säsong som drar igång efter semestrarna. Men det är inte riktigt så där kittlande i magen för alla just nu.

Vissa har lidit jobbiga spelarförluster, vissa har behövt dra i den ekonomiska handbromsen ganska rejält och vissa har helt enkelt inte råd att bygga några särskilt slagkraftiga lag över huvud taget.

Efter att ha funderat över favoriter, utmanare och allsköns gäng med lite vind i ryggen har det blivit dags att reflektera över dem som har allra brantast uppförsbacke att ta sig uppför.&n

LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL