Camryn Drever är klar för Skellefteå.
Foto: Alamy (Montage)
SDHL

Camryn Drever klar för Skellefteå AIK

ANNONS

Skellefteå har fått nästa pusselbit på plats i lagbygget inför SDHL-säsongen. Från den kanadensiska unversitetsligan hämtas målvakten Camryn Drever in.

Via sin hemsida meddelar Skellefteå AIK att den 23-åriga Camryn Drever ansluter till klubben från det kanadensiska unversitetslaget University of Saskatchewan.

– Vi är mycket glada att Camryn skrivit på för Skellefteå AIK kommande säsong. Hon kommer närmast från sex år på college i Kanada där hon hållit en hög nivå. Camryn är en atletisk målvakt med bra rörelsemönster. Hon håller hög nivå och gillar att tävla i alla moment, säger general managern Ulrika Dahlgren till sajten.

Camryn Drever skriver ettårskontrakt med Skellefteå

Kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen.

– Jag valde Skellefteå eftersom jag direkt attraherades av den positiva energin runt laget, ledningen, faciliteter och staden, säger Drever.

Drever kommer att bilda målvaktspar med Miranda Dahlgren, som sedan tidigare valt att förlänga sitt kontrakt med klubben efter avancemanget till SDHL. Den gångna säsongen noterades Drever för en räddningsprocent på 95,4 procent samt ett snitt på 1,33 insläppta mål per match på 23 matcher i universitetsliga och prisades med en plats i ligans All-Star-lag tack vare sina insatser mellan stolparna.


TV: Jacob Josefsons tre nycklar för ett svenskt VM-guld 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL