Ryan McDonagh lyfter bucklan efter segern 2020.
Foto: Bildbyrån
NHL

Ryan McDonagh tillbaka i Tampa - trejdad av Nashville

ANNONS

Senast han var i Tampa hjälpte han laget till två raka Stanley Cup-titlar. 
Nu har den snart 35-årige Ryan McDonagh tredjats tillbaka till NHL-laget. 

Nashville Predators och Tampa Bay Lightning meddelar en trejd under tisdagskvällen (svensk tid). Ryan McDonagh som trejdades från Lightning till Predators 2022, gör nu flytten tillbaka. Denna gång får Tampa den snart 35-årige backen och ett val i fjärde rundan av årets NHL-draft, mot ett val i den sjunde rundan 2024 och ett val i andra rundan 2025. 

Ryan McDonagh draftades själv av Montreal i första rundan 2007 och har sedan dess gjort 14 säsonger i ligan. Fem av dessa gjordes i just Tampa där han då var med och säkrade två raka Stanley Cup-titlar. Nu är han tillbaka igen efter en säsong med 32 poäng på 74 grundseriematcher. 


TV: Edmonton slår ut Vancouver

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL