Martin Fransson, Jacob Crespin och William Eckmyhl är några av många spelare som tar klivet från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan inför kommande säsong.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Så kommer Hockeyettan-värvningarna färga i Hockeyallsvenskan

Det blir många spelare som tar klivet från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan inför kommande säsong. Så här kommer de som så här långt presenterats av nya klubbadresser färga en våning upp.

I takt med att fler och fler spelare klivit upp från Hockeyettan och visat att det inte är någon match att anpassa sig till spelet i Hockeyallsvenskan de senaste åren tycks sportcheferna en nivå upp också ha börjat intressera sig mer för spelare i tredjeligan. Inte särskilt konstigt då det är en utvecklingsliga som faktiskt dignar av kvalitet.

Strömmen av skickliga spelare som tar klivet från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan tycks definitivt inte avta inför säsongen 24/25 och det har blivit dags att fundera över hur de som tar klivet kommer att färga en våning upp.

Tillåt mig analysera spelarna som så här långt värvats från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan, i skrivande stund 16 stycken (med reservation för att jag kan ha missat någon). Det kommer så klart bli fler än så, men i den här sammanställningen tar jag endast med spelare som är officiellt presenterade och som har rört sig mellan klubbar efter avslutad säsong. Således inte sådana som värvades vid deadline och sedan blivit kvar en våning upp.

Nå väl, så här kommer Hockeyettan-värvningarna färga i Hockeyallsvenskan.

LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL