Hubert Forsberg Zetterström.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Oskarshamn skriver kontrakt med Hubert Forsberg Zetterström

ANNONS

Oskarshamn skriver A-lagskontrakt med Hubert Forsberg Zetterström. Samtidigt meddelar klubben att målvakten lånas ut till degraderade Västervik.

Hubert Forsberg Zetterström, som har meriter från spel med Juniorkronorna, anslöt till Oskarshamn från Luleå inför den här säsongen. Där var han lagets förstemålvakt i J20-laget och satt även på bänken i SHL vid sju tillfällen.

Nu skriver den 19-årige norrbottningen A-lagskontrakt med Oskarshamn. För att ge målvakten viktig erfarenhet på seniornivå kommer han att lånas ut till Västervik, som under våren degraderades från Hockeyallsvenskan till Hockeyettan.

– Vi tror på Hubert och planen har hela tiden han varit att behålla honom och se till att han får matcherfarenhet i Hockeyettan. Västervik ligger nära och vi tror att han kan utvecklas i deras verksamhet, säger sportchefen Oscar Alsenfelt till klubbens hemsida.

Förutom Hubert Forsberg Zetterström har Oskarshamn sedan tidigare kontrakt med både Emil Kruse och Tomas Rydén inför nästa säsong i Hockeyallsvenskan.


TV: Peter Forsbergs ultimata hockeyspelare

Den här artikeln handlar om: