Vladislav Namestnikov bröt käken i match fyra.
Foto: Alamy/AP Photo
NHL

Vladislav Namestnikov fick slagskott i ansiktet – bröt käken

ANNONS

Inte nog med att Winnipeg Jets befinner sig i brygga i serien mot Colorado Avalanche. Nu kommer beskedet att lagets nyttige forward Vladislav Namestnikov brutit käken efter att ha fått ett slagskott i ansiktet i match fyra.

I natt kan säsongen ta slut för Winnipeg Jets.

Efter tre raka nederlag ligger man under med 1–3 i matcher mot Colorado Avalanche när serien nu vänder tillbaka till Canada Life Centre i Winnipeg. 

I den femte matchen kan Jets tvingas klara sig utan forwarden Vladislav Namestnikov. Ryssen fick hjälpas av isen i match fyra efter att ha fått ett slagskott i ansiktet i den tredje perioden av 1–5-förlusten.

Utesluter inte att Namestnikov spelar

Den erfarne 31-åringen, med över 700 NHL-matcher bakom sig, hamnade i skottgluggen när ett avslut från lagkamraten Nate Schmidt styrdes rakt upp i ansiktet på honom. Under måndagen kom beskedet att Namestnikov drabbats av en bruten käke. Trots det utesluter inte coachen Rick Bowness att han kommer till spel i natt.

– Inget skulle överraska mig med “Vladdy”, han är en tuff grabb, sade Bowness på måndagen enligt Sportsnet. Det är därför vi fortsätter att plocka upp honom. Han gör många bra saker. Han är en riktigt bra lagkamrat, hans mångsidighet hjälper oss, men det är bara tuffhet, mantal tuffhet. Jag skulle aldrig utesluta något.

Vladislav Namestnikov kom till Winnipeg från Tampa Bay Lightning under förra säsongen. I år blev det elva mål och 37 poäng på 78 matcher i grundserien. I slutspelet har han bidragit med ett mål på fyra matcher.

Den här artikeln handlar om: