Colorado Avalanche vann mot Winnipeg Jets
Montage
NHL Åttondelsfinal

3-1 i matchserien – efter ny seger för Colorado mot Winnipeg

ANNONS

Colorado har övertaget mot Winnipeg i NHL Åttondelsfinal, efter seger på hemmaplan med 5-1 (1-1, 3-0, 1-0). Colorado har greppet om matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Första perioden var jämn. Colorado Avalanche inledde bäst och tog ledningen genom Artturi Lehkonen efter 8.14, men Winnipeg Jets kvitterade genom Nate Schmidt efter 14.11. I andra perioden var det hemmalaget som var starkast och gick från 1-1 till 4-1 genom två mål av Valeri Nichushkin och ett mål av Cale Makar. Laget punkterade matchen med ett 5-1-mål med 13 sekunder kvar att spela återigen genom Valeri Nichushkin. 5-1-målet blev matchens sista.

Colorados Valeri Nichushkin gjorde tre mål.

Lagen möts igen på onsdag 03.30, i Bell MTS Place.

Den här artikeln handlar om: