Washington Capitals förlorade mot New York Rangers
Montage
NHL Åttondelsfinal

Slagläge för NY Rangers efter ny seger

ANNONS

Med 3-1 (2-1, 1-0, 0-0) på bortaplan har NY Rangers tagit ett jättekliv mot seger mot Washington i NHL Åttondelsfinal. NY Rangers har greppet om matchserien med 3-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Första perioden var jämn. Washington Capitals inledde bäst och tog ledningen genom John Carlson efter 5.34, men New York Rangers kvitterade genom Chris Kreider. Och NY Rangers hann också ta ledningen, genom Barclay Goodrow. Efter 15.22 i andra perioden nätade Vincent Trocheck, och gjorde 1-3. Trocheck fullbordade därmed lagets vändning. I tredje perioden höll NY Rangers i sin 3-1-ledning och vann.

Lagen möts igen på måndag 02.00, i Capital One Arena.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL