New York Islanders förlorade mot Carolina Hurricanes
Montage
NHL Åttondelsfinal

Fyra matchbollar för Carolina efter ny seger

ANNONS

Med 3-2 (2-0, 1-2, 0-0) på bortaplan har Carolina tagit ett jättekliv mot seger mot NY Islanders i NHL Åttondelsfinal. Carolina har greppet om matchserien med 3-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Carolina Hurricanes startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Brent Burns och Dmitry Orlov. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Pierre Engvall göra 1-2 för New York Islanders.

Efter 7.18 gjorde Carolina 1-3 genom Sebastian Aho.

Brock Nelson reducerade förvisso, men närmare än 2-3 kom inte NY Islanders. Tredje perioden blev mållös, och Carolina höll i sin 3-2-ledning och vann.

Nästa match spelas i UBS Arena på lördag 20.00.


 

Den här artikeln handlar om: