Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Arizona Coyotes galna vändning – från 1-4 till 7-4 på nio minuter

Vegas Golden Knights ledde med 4-1 inför den tredje perioden.
Men då stod Arizona Coyotes för en sjuk vändning då de gjorde sex mål på nio minuter för att vinna matchen med 7-4.

Efter 40 minuters spel såg det ut som att Vegas Golden Knights skulle vinna nattens match mot Arizona Coyotes

De hade gått upp i en 4-1-ledning efter fyra raka mål i den andra perioden och William Karlsson hade varit högst bidragande till det med 1+1 i mittperioden.

Men i den tredje perioden vaknade Arizona till liv ordentligt. Det dröjde dock ändå till 8:19 innan hemmalaget kunde reducera till 2-4 – men då brast dammen. “Yotes” gjorde tre mål på 67 sekunder för att se till att det stod 4-4.

1-4 till 7-4 på nio minuter

Efter nästan fem minuter utan ett mål så lossnade det igen för Arizona som gjorde tre mål på tre minuter för att gå upp till 7-4 vilket också blev segerresultatet. Michael Carcone blev då hjälte då han sköt både 4-4 och 5-4-målet.

Totalt sköt Arizona sex mål på nio minuter för att gå från 1-4 till 7-4 och vinna matchen.

Det var en skrällartad seger då Arizona ligger femte sist i NHL den här säsongen medan Vegas är en av Stanley Cup-favoriterna och just nu innehar den sista slutspelsplatsen i Pacific Division.

Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights 7–4 (0-0,1-4,6-0)

Arizona: Michael Carcone 2 (21), Alex Kerfoot (12), Josh Doan (3), Nick Bjugstad (22), Josh Brown (2), Logan Cooley (18).
Vegas: Jack Eichel (27), William Karlsson (27), Anthony Mantha (23), Chandler Stephenson (16).

TV: Månadens fem snyggaste svenskassist enligt nhl.com