Brynäs vann förlängningrysaren

Brynäs har nu greppet om serien mot Bik Karlskoga i Hockeyallsvenskans semifinal, efter vinst på hemmaplan med 3-2 (0-2, 2-0, 0-0, 1-0) efter förlängning i första matchen.

Segermålet för Brynäs stod Tyler Vesel för 15.11 in i förlängningen.

I början av matchen var Bik Karlskoga starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Andre Edvardsen Simen och Jesper Kokkonen. Efter 8.13 i andra perioden nätade Greg Scott, på pass av Tyler Vesel och Tyler Kelleher och reducerade åt Brynäs.

Jack Kopacka gjorde dessutom 2-2 efter 17.09 framspelad av Chad Billins och Tyler Vesel.

Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning. I förlängningen tog det 15.11 innan Brynäs också avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Tyler Vesel, på pass av Greg Scott och Jordie Benn.

Brynäs Tyler Vesel stod för ett mål och två assists.

Lagen möts igen på onsdag 19.00, i Monitor ERP Arena.