Frölunda vann mot IFK Täby HC
Montage
J18 Nationell

Frölunda J18 vidare – lyckades slå ut Täby

ANNONS

Segern på hemmaplan med 4-3 (1-1, 1-1, 2-1) gör att Frölunda har vunnit matchserien mot Täby i J18 Åttondelsfinal herr. Därmed vann Frölunda totalt med 2-0 i matcher.

– Bra och fartfylld match. Vi får arbeta hårt för våra mål, och blir testade många gånger under matchen. Täby gör en bra match. Skönt att få vinna, och ta oss vidare, kommenterade Frölundas tränare Sebastian Phil.

Första perioden var jämn. Frölunda inledde bäst och tog ledningen genom Max Westergård efter 16.22, men Täby kvitterade genom Romeo Edvardsen Sörensen bara en minut senare. Täby gjorde 1-2 genom Marcus Nordmark efter 1.05 i andra perioden.

Efter 5.46 av perioden kunde Melwin Last kvittera till 2-2 för Frölunda. Frölunda startade också tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 4-2-ledning genom mål av Ivar Stenberg och Melker Hof. Täby gjorde 3-4 genom Marcus Nordmark efter 17.17 men kom aldrig närmare.

Marcus Nordmark gjorde två mål för Täby och spelade fram till ett mål.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL