IFK Täby HC förlorade mot Frölunda
Montage
J18 Nationell

Frölunda J18 fick en drömstart – vann borta mot Täby

ANNONS

Frölunda har kommandot om matchserien mot Täby i J18 Åttondelsfinal herr, efter seger på bortaplan med 5-1 (1-1, 2-0, 2-0) i första matchen. Frölunda kan därmed avgöra serien i nästa match hemma i Frölundaborg.

Frölundas tränare Sebastian Phil:

– Väl genomförd match. Vi får en del utvisningar emot oss idag, men killarna gör det bra i PK, och Gromell gör ett par bra räddningar för att hjälpa oss. Bra tålamod och bra disciplin överlag.

Första perioden var jämn. Frölunda inledde bäst och tog ledningen genom Alexander Eklöf efter 7.41, men Täby kvitterade genom Viggo Björck efter 15.56. I andra perioden var det bortalaget som var starkast och gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Måns Toresson och Viktor Nörringer. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Viktor Nörringer och Melwin Last.

Nästa match spelas på lördag 16.30, i Frölundaborg.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL