Färjestads BK vann mot Timrå
J18 Nationell

Färjestad avgjorde matchserien mot Timrå

Efter seger på hemmaplan med 9-1 (3-0, 3-1, 3-0) har Färjestad nu avgjort matchserien mot Timrå i J18 Sextondelsfinal herr. Färjestad vann totalt med 2-1 i matcher.

Färjestad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Linus Loob Trygg, Joakim Engholm och Joe Wahlund. Färjestad var långt ifrån nöjt där. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Emil Szepesi göra 3-1 för Timrå.

Färjestad stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 3-1 till 6-1 på bara 6.00. Färjestad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-1. Målen i sista perioden gjordes av Joakim Engholm, Gabriel Jansson och Linus Loob Trygg.

Färjestads Elias Straume Vatne hade fyra assists, Jack Berglund stod för två mål och ett assist och Linus Rydell hade tre assists.