Tomas Kollar.
Foto: Bildbyrån
SHL

Tomas Kollar skriver långtidskontrakt med Malmö

ANNONS

Tomas Kollar blir Malmö trogen. Via sin hemsida meddelar klubben att tränaren förlängt sitt kontrakt över säsongen 2026/27.

Tomas Kollar hade sedan tidigare kontrakt över nästa säsong med Malmö Redhawks.

Nu har parterna enats om ett nytt avtal. Via sin hemsida meddelar SHL-klubben att huvudtränaren tecknat ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2026/27.

– Vi är både glada och stolta över att få fortsätta jobba vidare med Tomas. Vi har påbörjat en resa i föreningen och är trygga med att Tomas ska leda skutan för vårt flaggskepp, säger sportchefen Björn Liljander till klubbens hemsida.

Längst kontrakt av alla

Kollar anslöt till Malmö i november 2020 som assisterande tränare innan han i januari 2022 utsågs till klubbens nya huvudtränare. Hans nya kontrakt innebär att han är den huvudtränare i SHL som just nu har längst kontrakt i ligan.

– Jag är glad och tacksam över förtroendet. Vi har tagit steg i rätt riktning den här säsongen och ska fortsätta att bygga en gedigen daglig verksamhet, och fortsätta ta steg framåt. Vi har spännande år framåt oss och jag är stolt över att få vara en del av det, säger Kollar.

Den här säsongen slutade Malmö på en tolfteplats i SHL-tabellen med 65 inspelade poäng på 52 matcher.


TV: Summering av Malmös säsong


 

Den här artikeln handlar om: