Timrå J20 vann mot Malmö
J20 Nationell

Timrå J20:s seger spiken i kistan för Malmö – som åker ur serien

Malmö åker ur J20 Nationell forts herr. Det står klart efter en ny förlust, 2-3 (0-1, 0-0, 2-2), borta mot Timrå J20.

Timrå J20 tog ledningen efter elva minuters spel, genom Vincent Gellar assisterad av Kevin Rönnelöw.

Andra perioden blev mållös. 5.52 in i tredje perioden slog Filip Sitar till framspelad av Mats Bakke Olsen och Ludwig Andersson och kvitterade för Malmö.

7.28 in i perioden nätade Timrå J20:s Linus Carlsson på pass av Hugo Bergendal och gav laget ledningen för Timrå J20.

Efter 11.07 slog Hugo Branthsson till och ökade ledningen för Timrå J20.

Malmö reducerade till 3-2 med 1.12 kvar att spela genom Wille Magnertoft framspelad av Filip Sitar. Fler mål än så blev det inte för Malmö.

Timrå J20 har tre segrar och två förluster och 11–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Malmö har två vinster och tre förluster och 15–16 i målskillnad. Det här var Timrå J20:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Malmös femte uddamålsförlust.

Timrå J20:s nya tabellposition är nionde plats.

I nästa match, söndag 17 mars 12.00, har Timrå J20 Oskarshamn hemma i SCA Arena, medan Malmö spelar borta mot Modo J20.