Virserum förlorade mot HC Vita Hästen
Montage
Hockeytvåan

Vita Hästen vann i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr mot Virserum

ANNONS

Vita Hästen vann på bortaplan mot Virserum i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr, med 8-0 (3-0, 2-0, 3-0).

– Jag tycker vi står upp bra mot Hästen. Vi har en del lägen. Vår första period är bra trots 0-3. De får några billiga mål i första perioden som de kan spela på. Sen 2 stycken power play-mål i andra perioden. Sen orkar vi inte riktigt i sista perioden, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson efter matchen.

Vita Hästen tog därmed andra raka segern, efter 3-2 mot Göteborgs IK i första matchen.

Vita Hästen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Johan Rehme, Gustaf Gardell och David Ojamäe. Det var bara början för Vita Hästen. Vita Hästen gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Anton Kellman och Filip Stensson. Vita Hästen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Simon Agebrink, Gustaf Gardell och Victor Lindman.

Vita Hästens Hugo Leufvenius hade fyra assists.

Virserum tar sig an Göteborgs IK i nästa match borta fredag 15 mars 19.30. Vita Hästen möter samma dag 19.00 Skillingaryd hemma.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL