Nick Shore.
Bildbyrån
SHL

Uppges på väg till Linköping – Nick Shore bemöter ryktet

ANNONS

HV-stjärnan Nick Shore uppges vara på väg till Linköping nästa säsong. Nu bemöter han själv flytt-ryktet.
– Jag fokuserar inte på det där över huvud taget just nu, säger Shore till Jönköpings-Posten.

Enligt Expressen är Nick Shore nära en övergång till Linköping nästa säsong. Nu bemöter HV71-stjärnan ryktet om att han skulle vara på väg bort från klubben.

– Jag fokuserar inte på det där över huvud taget just nu. Vi har ett mål för det här laget nu och det är det som gäller för mig och för alla andra i vårt omklädningsrum. Det som händer utanför det är ingenting vi tänker på, säger Shore till Jönköpings-Posten.

Har inte gett upp än

HV ligger just nu på en kvalplats och har nio poäng upp till Malmö samt 30 mål sämre målskillnad inför kvällens SHL-omgång. Shore berättar att ingen i laget har gett upp än, trots det tuffa läget. 

– Som ett lag finns det ingen som hänger med huvudet eller har gett upp. Vi tar varje match som den viktigaste vi har, det är den mentaliteten vi har och ska fortsätta med, säger han till JP.

Enligt Shore går laget in i kvällens hemmamatch mot Örebro med samma inställning som i alla andra matcher, att försöka ta tre poäng. 

– Vi vill hitta vårt spel och spela solitt över 60 minuter. Gör vi det kommer förhoppningsvis bra saker att hända, säger han till JP. 

Nick Shore ligger på en andra plats i HV:s interna poängliga, och har hittills den här säsongen stått för 27 poäng på 35 matcher. 


TV: Hedberg om den tuffa tiden i Örebro

Den här artikeln handlar om: