New York Rangers förlorade mot Florida Panthers
Arkivbild

Tung seger för Florida i toppmatchen mot NY Rangers

Det var två topplag som möttes i NHL på tisdagen. Och det slutade med seger för Florida, som besegrade NY Rangers borta med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0).

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. NY Rangers är i fortsatt serieledning, och Florida är i fortsatt serieledning.

Därmed har Florida vunnit fem matcher i rad i NHL.

NY Rangers tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Will Cuylle framspelad av Jacob Trouba och K'Andre Miller. Efter 10.13 i andra perioden nätade Sam Reinhart, på pass av Aleksander Barkov och Carter Verhaeghe och kvitterade för Florida.

Sam Reinhart gjorde dessutom 1-2 efter 12.56 framspelad av Aleksander Barkov.

NY Rangers Chris Kreider gjorde 2-2 efter 15.26.

I tredje perioden gjorde Florida 2-3 efter 6.11 genom Ryan Lomberg. Och med bara 59 sekunder kvar satte Anton Lundell avgörande 2-4.

NY Rangers tar sig an St Louis i nästa match hemma söndag 10 mars 01.30. Florida möter New Jersey borta onsdag 6 mars 01.00.