Calgary Flames förlorade mot Seattle Kraken
Arkivbild

Seattle bröt Calgarys segersvit

Efter fem segrar i rad i NHL för Calgary så tog vinstsviten slut hemma mot Seattle. Matchen på tisdagen i Scotiabank Saddledome slutade 2-4 (0-1, 1-1, 1-2).

Seattle Kraken tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Yanni Gourde på pass av Brandon Tanev och Vince Dunn. Efter 7.50 i andra perioden slog Andrei Kuzmenko till, framspelad av Nazem Kadri och Jonathan Huberdeau och kvitterade för Calgary Flames.

Seattles Oliver Bjorkstrand gjorde 1-2 efter 12.38 på pass av Jared McCann och Jaden Schwartz.

Adam Larsson gjorde dessutom 1-3 efter 20.22 framspelad av Matty Beniers och Jordan Eberle.

Efter 7.44 av matchen kunde Andrei Kuzmenko göra 2-3 för Calgary.

Seattle kunde dock avgöra till 2-4 med 7.31 kvar av matchen genom Jared McCann.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Calgary på femte plats och Seattle på sjätte plats.

Calgary tar sig an Tampa Bay i nästa match borta fredag 8 mars 01.00. Seattle möter Winnipeg borta onsdag 6 mars 02.00.