Toronto Maple Leafs förlorade mot Boston Bruins
Arkivbild

Boston segrade i toppmötet – Pavel Zacha hjälte

Toronto tog emot Boston i tisdagens toppmöte i NHL. Och det slutade med seger för bortalaget Boston, som besegrade Toronto med 4-1 (2-0, 1-0, 1-1).

I början av matchen var Boston starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Morgan Geekie och Pavel Zacha. Efter 5.07 i andra perioden slog Jake DeBrusk till, och gjorde 0-3. Toronto reducerade dock till 1-3 genom John Tavares tidigt i tredje perioden av matchen.

Boston kunde dock avgöra till 1-4 med 9.25 kvar av matchen genom Pavel Zacha.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Toronto på tredje plats och Boston på andra plats.

Nästa motstånd för Toronto är Buffalo. Lagen möts torsdag 7 mars 01.00 i Scotiabank Arena. Boston tar sig an Edmonton hemma onsdag 6 mars 01.30.