IK Oskarshamn förlorade mot Mora
J20 Nationell

Mora fortsätter vinna – 6-2 mot Oskarshamn

2-6 (1-0, 0-3, 1-3) blev resultatet när Oskarshamn och Mora möttes i Be-Ge Hockey Center på söndagen. I och med detta har Mora hela sex raka segrar i J20 Nationell forts herr.

Oskarshamn tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Alexander Petersson assisterad av Nace Langus och Lukas Wik. Mora vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3 i andra perioden. Oskarshamn reducerade dock till 2-3 genom Calle Karlsson efter 12.02 av matchen.

Mora stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 2-3 till 2-6 på bara 4.08. Mora tog därmed en klar seger.

Oskarshamn ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Mora ligger på fjärde plats. Mora var nia i tabellen för 22 dagar sedan, men har fått ett lyft.

I nästa match, lördag 9 mars, har Oskarshamn Linköping borta i Stångebro Ishall 12.00, medan Mora spelar borta mot Almtuna 15.00.