Olofström förlorade mot Karlskrona HK
Montage
J18 Region

Stark vändning till seger för Karlskrona mot Olofström

ANNONS

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i J18 Region syd fortsättning herr mellan Olofström och Karlskrona i HBM Arena. Hemmalaget Olofström hade ledningen i början av tredje perioden, med 1-0, men Karlskrona vände matchen och vann till slut med 3-1.

– En match där bägge lagen bytte chanser med varandra. Vi gör många bra saker som vi ska bygga vidare på inför kvalserien, tyckte Olofströms tränare Johan Hellström, efter matchen.

Olofström tog ledningen efter 17.42, genom Victor Andersson assisterad av Meick Fogdal och Mike Westmark.

Andra perioden blev mållös. Karlskrona gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3. Karlskronas mål gjordes av Ville Nyberg, Emil Norrtorp och Anton Andersson. Det sista målet kom med 41 sekunder kvar av matchen.

Resultaten i sista omgången betyder att Olofström slutar på sjätte plats i tabellen, och Karlskrona på tredje plats. Olofström tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i J18 Region syd fortsättning herr.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL