Malmö förlorade mot Rögle BK
Arkivbild

Knapp seger för Rögle på bortaplan mot Malmö

Bortalaget Rögle vann matchen mot Malmö i SHL. Resultatet i lördagens match i Malmö Arena blev 3-2 (1-1, 1-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Malmö Redhawks inledde bäst och tog ledningen genom Teemu Kivihalme efter 9.36, men Rögle BK kvitterade genom Albin Sundsvik efter 15.17. Rögle gjorde också 1-2 efter 11.19 i andra perioden när Daniel Zaar slog till framspelad av Simon Ryfors och Lukas Ekeståhl-Jonsson. Rögle utökade ledningen genom Simon Ryfors efter 2.26 i tredje perioden.

Kim Rosdahl reducerade dock för Malmö med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Det här var Malmös 15:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Rögles tolfte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Malmö ligger kvar på tolfte plats och Rögle på elfte plats i tabellen.

På tisdag 27 februari 19.00 spelar Malmö borta mot Frölunda, och Rögle hemma mot HV 71.