Lycksele SK förlorade mot Umeå Dragons HC
Montage
Matchrapport

Seger för Umeå Dragons med 4-1 mot Lycksele

ANNONS

Det blev bortalaget Umeå Dragons som vann mot Lycksele i HockeyTvåan norra B fortsättning herr. 1-4 (1-1, 0-1, 0-2) slutade matchen på fredagen.

– Bara tomt just nu, vi räcker inte till i dagens match. En tung förlust och det ser ut som vi lämna tvåan nu, kommenterade Lyckseles ledare Gunnar Jonsson efter matchen.

Umeå Dragons ledare Jesper Lundahl:

– Jag är oerhört stolt över grabbarna. Det var disciplin och hjärta från första sekunden. Det är bara att tacka våra grymma spelare i laget för denna insats.

Första perioden var jämn. Umeå Dragons inledde bäst och tog ledningen genom Johan Beatty efter 6.27, men Lycksele kvitterade genom Sebastian Söderström efter 13.40. Efter 16.29 i andra perioden nätade Pontus Vestin, på pass av Oskar Skymning och Johan Beatty och gav Umeå Dragons ledningen. I tredje perioden gjorde Umeå Dragons 1-3 efter 8.40 genom Pontus Vestin. Och med bara 2.52 kvar satte Johan Beatty 1-4.

Umeå Dragons Johan Beatty stod för fyra poäng, varav två mål och Oskar Skymning hade tre assists.

För Lycksele gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Umeå Dragons är på femte och sista plats.

Den här artikeln handlar om: