Vegas Golden Knights förlorade mot Nashville Predators
Arkivbild

Seger för Nashville med 5-3 mot Vegas

Nashville vann borta mot Vegas i NHL. Matchen på onsdagen slutade 3-5 (1-2, 0-2, 2-1).

Nashville Predators tog ledningen efter fem minuters spel, genom Luke Evangelista framspelad av Roman Josi och Ryan McDonagh.

Vegas Golden Knights kvitterade till 1-1 efter 14.10, genom Alex Pietrangelo på pass av Alec Martinez och Chandler Stephenson.

Nashville tog ledningen på nytt efter 19.12, när Cody Glass slog till assisterad av Roman Josi och Yakov Trenin.

Nashville gjorde två mål i andra perioden och gick från 1-2 till 1-4, målen av Tommy Novak och Cole Smith.

Efter 20.50 av perioden kunde William Karlsson göra 2-4 för Vegas. Vegas reducerade dock på nytt till 3-4 genom Mike Amadio med 2.59 kvar att spela av matchen.

Nashville kunde dock avgöra till 3-5 med 1.49 kvar av matchen genom Gustav Nyquist.

För Nashville gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Vegas är på andra plats.

Fredag 23 februari möter Vegas Toronto hemma 04.00 och Nashville möter Los Angeles borta 04.30.