Nynäshamns IF HC vann mot Sala HK
Montage
Hockeytrean

Nynäshamn sköna start – vann mot Sala

ANNONS

Med 8-1 (2-1, 3-0, 3-0) i första matchen på hemmaplan har Nynäshamn tagit greppet mot Sala i Play Off 1 till kvalserie Hockeytvåan östra herr. Nynäshamn kan därmed avgöra serien i nästa match på bortaplan i Hallbyggarna Sala Arena.

Salas lagledare Fredrik Brokmark om matchen:

– Totalt haveri med dåligt försvarsspel där hemmalaget får göra lite som de vill i vår zon. Nu vänder matchserien hemåt och då lär vi steppa upp om vi ska vända på den här matchserien.

Första perioden var jämn. Sala inledde bäst och tog ledningen genom Andreas Stridh efter 1.03, men Nynäshamn kvitterade genom Oskar Amnér. Och Nynäshamn hann också ta ledningen, genom Fredrik Lagerqvist. I andra perioden var Nynäshamn starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Jesper Lind, Kasper Sandberg och Fredrik Lagerqvist. Och det var bara början. Nynäshamn fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Oliver Arnberg, som gjorde två mål, och Kevin Niskanen Elmquist.

Nynäshamns Emil Bruselius hade tre assists.

Nästa match spelas på fredag 19.30, i Hallbyggarna Sala Arena.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL