St Louis Blues förlorade mot Toronto Maple Leafs
Arkivbild

Toronto avgjorde tät match mot St Louis i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget St Louis och gästande Toronto var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Toronto och vann matchen i NHL med 4-2 (0-0, 1-1, 3-1).

Det här innebär att Toronto Maple Leafs nu har fyra segrar i följd i NHL.

Toronto tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Matthew Knies assisterad av Auston Matthews och Mitchell Marner. Efter 17.17 i andra perioden nätade Brandon Saad, framspelad av Colton Parayko och Oskar Sundqvist och kvitterade för St Louis.

Torontos Auston Matthews gjorde 1-2 efter 20.45 på pass av Mitchell Marner.

Efter 7.31 i tredje perioden gjorde Toronto 1-3 genom William Nylander.

St Louis Blues reducerade dock till 2-3 genom Torey Krug när bara två minuter återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Toronto kunde dock avgöra till 2-4 med 38 sekunder kvar av matchen genom Bobby Mcmann.

Det här betyder att St Louis ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Toronto på tredje plats.

I nästa omgång har St Louis NY Islanders hemma i Enterprise Center, fredag 23 februari 02.00. Toronto spelar borta mot Arizona Coyotes torsdag 22 februari 04.00.