Foto: Martin Jansson
Nyhet

Ny smäll för Noah Dower Nilsson: "Behöver undersökas"

ANNONS

Noah Dower Nilssons otur med skador fortsätter. I onsdagens J20-match skadade sig forwarden – och nu riskerar 18-åringen att missa än fler matcher.
– Han kommer nog inte att spela med oss i morgon, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till Västerbottens-Kuriren.

Först var han borta fram till nyåret med en jobbig skada. Sedan skadade han sig i debuten för Björklöven. Nu har oturen varit framme igen för Noah Dower Nilsson.

I J20-matchen mot HV71, där han också blev målskytt, skadade sig talangen. Och nu riskerar han att missa ytterligare matcher.

– Det är lite oklart just nu, men han kommer nog inte att spela med oss i morgon. Statusen är lite oklar och han behöver undersökas, säger Fredrik Sjöström till VK-sporten.

Dominerade i J20 förra säsongen

Noah Dower Nilsson spelade i Frölundas förstakedja i tisdagsmatchen mot Timrå tillsammans med Mikael Ruohomaa och Malte Strömwall. 18-åringen är dubbelregistrerad och kan komma och gå till Björklöven som det passar under säsongen.

Det har dock inte blivit någon mer match där sedan debuten och den första skadan. Talangen spelade U18-VM för Sverige för ett drygt år sedan och dominerade även i J20 Nationell förra säsongen.


TV: Minns Rangers Stanley Cup-seger 1994

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games