Buffalo Sabres förlorade mot Florida Panthers
Arkivbild

Formstarka Florida tog ny seger mot Buffalo

Florida är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Buffalo borta i KeyBank Center på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-4 (0-1, 0-1, 0-2) innebär att Florida nu har fyra segrar i följd i NHL.

Därmed har Florida vunnit tio matcher i rad på bortaplan.

Florida tog ledningen efter nio minuters spel, genom Carter Verhaeghe på pass av Aleksander Barkov. Efter 17.18 i andra perioden slog Anton Lundell till, framspelad av Matthew Tkachuk och Gustav Forsling och gjorde 0-2. Florida fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Ryan Lomberg och Carter Verhaeghe.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Buffalo på sjunde plats och Florida på andra plats.

Nästa motstånd för Buffalo är Minnesota. Florida tar sig an Tampa Bay borta. Båda matcherna spelas lördag 17 februari 23.00.