HC Vita Hästen förlorade mot Karlskrona HK

Vita Hästen föll efter dålig start mot Karlskrona

Karlskrona tog greppet om bortamatchen mot Vita Hästen i J18 Region syd fortsättning herr i första perioden, och ledde med 3-0 i paus. Trots en uppryckning av Vita Hästen vann Karlskrona matchen med 4-2 (3-0, 1-2, 0-0).

Segern var Karlskronas fjärde på de senaste fem matcherna.

Karlskrona stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3, på bara 6.09 tidigt i perioden.

Vita Hästen reducerade dock till 1-3 genom Emil Önander efter 20.56 av perioden. Karlskrona ökade ledningen till 1-4 genom Melcer Swensson efter 11.48 i andra perioden.

Emil Önander reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Vita Hästen. Tredje perioden blev mållös och Karlskrona tog därmed en säker seger. Tredje perioden blev mållös, och Karlskrona höll i sin 4-2-ledning och vann.

Det här betyder att Vita Hästen ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Karlskrona på tredje plats.

Söndag 18 februari spelar Vita Hästen borta mot Tingsryd 14.00 och Karlskrona mot Malmö borta 12.15 i Malmö Isstadion.