Jeremy Boyce.
Foto: Bildbyrån
SHL

Trotjänaren, Jeremy Boyce förlänger med Timrå

ANNONS

741 matcher i Timrå ska bli fler. 
Under torsdagens SHL-match presenterades Jeremy Boyce förlängning. 
– Vi är väldigt glada att Jeremy förblir en Timrå-spelare, säger Kimmo Kapanen på klubbens hemsida.

För ett drygt år sedan skrev han in sig i Timrås historieböcker som den spelare med flest matcher i klubbens historia. Nu står det klart att det blir fler och fler. 

Timrå meddelar att man kommit överens med Jeremy Boyce om en förlängning som sträcker sig till och med säsongen 2025/26. 

– Han är en stark fanbärare både på och utanför isen och en god rollmodell för de nya i organisationen. Att ha en så stark kulturbärare som Jeremy bidrar positivt för framtiden och något och, säger sportchefen Kimmo Kapanen på klubbens hemsida.

Kan vara på väg till 900 matcher

Denna säsong har det hittills blivit sex poäng på 41 matcher för Jeremy Boyce. Det innebär att han nu är uppe i 741 framträdanden och kan börja drömma om att närma sig 900. 

– Jag är jätteglad och stolt över att ha förlängt två år till med Timrå. Det är en förening jag spelat i i över 15 år och som jag har kommit till att älska och se som mitt hem. Det har inte gått spikrakt jämt, men jag är stolt över att jag har fått vara en del av allt, säger Boyce och fortsätter:
– Jag är väldigt spänd på den kommande tiden och på att få vara en del av utvecklingen framåt samtidigt som jag framförallt ska fortsätta utvecklas själv och alltid bidra med ett hårt jobb.


TV: Josefsons och Lizanas drömtrupp till 4-Nations Faceoff

Den här artikeln handlar om: