Timrå J20 förlorade mot Modo J20
J20 Nationell

Svårstoppade Modo J20 fortsätter vinna – 4-1 mot Timrå J20

Det blev 4-1 (2-0, 0-0, 2-1) borta mot Timrå J20 på onsdagen och därmed också den sjätte raka segern i J20 Nationell forts herr för Modo J20. Det innebär också att Timrå J20 åkte på fjärde raka förlusten.

Modo J20:s tränare Emil Svelander:

– En ganska stabil match som vi tycker att vi kontrollerar i stora delar. Tycker att vi ofta har bra värderingar i spelet och spelar smart. Skön seger!

I början av matchen var Modo J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Milton Gästrin och Lucas Pettersson.

Andra perioden blev mållös. Efter 3.53 i tredje perioden ökade Modo J20 på till 0-3 genom Gustav Öberg Andersson.

Timrå J20 reducerade dock till 1-3 genom Dennis Värmhed efter 5.50 av matchen.

Modo J20 kunde dock avgöra till 1-4 med 8.38 kvar av matchen genom Linus Sjöqvist.

Modo J20 ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Timrå J20 är på elfte och sista plats.

Lördag 17 februari möter Timrå J20 Mora hemma 15.00 och Modo J20 möter VIK Hockey J20 hemma 11.30.