KRIF Hockey förlorade mot Kristianstad
Montage
Hockeyettan

Kristianstad besegrade KRIF – är ny serieledare

ANNONS

Allettan södra har en ny serieledare: Kristianstad. Laget mötte KRIF borta, i Soft Center Arena, på onsdagen och vann med 6-1 (0-1, 2-0, 4-0). Kristianstad ligger på samma poäng som Vimmerby i tabellen. KRIF ligger på tionde plats.

Det här innebär att Kristianstad nu har fyra segrar i följd i allettan södra.

KRIF tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Emil Eriksson framspelad av Lukas Fredin och Leo Böris. Kristianstad vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3 i andra perioden. Kristianstad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Kevin Wennström, Georg Weigelt och Emil Öhrwall.

KRIF har en vinst och fyra förluster och 7–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Lördag 17 februari 16.00 spelar KRIF borta mot Karlskrona. Kristianstad möter Visby/Roma hemma i Kristianstads Ishall söndag 18 februari 16.00.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL