Toronto Maple Leafs vann mot St Louis Blues
Arkivbild

Bobby McMann fixade segern för Toronto i matchen mot St Louis

Det blev ett hattrick för Torontos Bobby McMann i matchen mot St Louis i NHL. Toronto vann på hemmaplan med 4-1 (2-0, 0-1, 2-0).

William Nylander gjorde också ett mål för segrarna, målet för St Louis Blues gjordes av Alexey Toropchenko.

I början av matchen var Toronto Maple Leafs starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Bobby McMann och William Nylander. Efter 5.35 i andra perioden slog Alexey Toropchenko till, på pass av Nathan Walker och Matthew Kessel och reducerade åt St Louis. I tredje perioden gjorde Toronto 3-1 efter 8.00 genom Bobby McMann. Och med bara 1.39 kvar satte samma McMann också 4-1.

Torontos Bobby McMann gjorde tre mål.

Det här betyder att Toronto ligger på fjärde plats i tabellen, och St Louis är på fjärde plats.

Fredag 16 februari spelar Toronto hemma mot Philadelphia 01.00 och St Louis mot Edmonton hemma 02.00 i Enterprise Center.