New Jersey Devils vann mot Seattle Kraken
Arkivbild

New Jersey segrare hemma mot Seattle

New Jersey vann mötet med Seattle hemma med 3-1 (1-0, 2-0, 0-1) på tisdagen i NHL.

I början av matchen var New Jersey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Tyler Toffoli och Jack Hughes. Efter 4.54 i andra perioden nätade Dawson Mercer, framspelad av Timo Meier och Santeri Hatakka och gjorde 3-0. 10.00 in i tredje perioden nätade Seattles Will Borgen på pass av Jordan Eberle och Jared McCann och reducerade för Seattle. Mer än så blev det dock inte för Seattle.

New Jersey har två segrar och tre förluster och 14–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Seattle har en vinst och fyra förluster och 10–14 i målskillnad.

För New Jersey gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Seattle är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 14 februari. Då möter New Jersey Nashville i Bridgestone Arena 02.00. Seattle tar sig an NY Islanders borta 01.30.