Wings HC Arlanda vann mot Örnsköldsvik Hockey

Seger för Wings Arlanda med 5-1 mot Örnsköldsvik Hockey

Wings Arlanda vann hemma mot Örnsköldsvik Hockey i Vårettan norra herr. Matchen på söndagen slutade 5-1 (2-1, 2-0, 1-0).

Wings Arlanda började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.43 slog Didrik Lif till assisterad av Emil Hedström och Gustav Kapborg.

Örnsköldsvik Hockey kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 3.00 nätade Julius Hoglert på pass av Lukas Flygt och Oskar Håkansson.

Wings Arlanda tog ledningen på nytt efter 12.00, genom Olle Dahlman framspelad av Oliver Pentler och Didrik Lif.

Laget gjorde 3-1 efter 20.42, när Dennis Von Walden slog till på pass av Emil Gabrielson och Mateusz Szurowski.

Efter 7.43 i andra perioden slog Emil Gabrielson till, framspelad av Max Mattsson och gjorde 4-1. 15.31 in i tredje perioden nätade Wings Arlandas Joel Linnander och ökade ledningen för Wings Arlanda. Det fastställde slutresultatet till 5-1.

Wings Arlanda har två segrar och tre förluster och 14–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örnsköldsvik Hockey har en vinst och fyra förluster och 8–19 i målskillnad.

Wings Arlandas nya tabellposition är sjunde plats, medan Örnsköldsvik Hockey är på nionde plats.

Lördag 17 februari 16.00 spelar Wings Arlanda borta mot Strömsbro. Örnsköldsvik Hockey möter Clemensnäs hemma i Skyttishallen onsdag 14 februari 19.00.