Flemingsbergs IK vann mot Sudrets HC

Ryck i sista perioden avgjorde för Flemingsberg hemma mot Sudret

En jämn match mellan hemmalaget Flemingsberg och gästande Sudret avgjordes först i tredje perioden. Då drog Flemingsberg ifrån och vann matchen i hockeytvåan östra herr med 3-1 (1-0, 0-1, 2-0).

Sudrets tränare Tom Lindström:

– Vi räcker inte till. Vi hade alla förutsättningar att ta poäng idag, men gör det ändå inte. Tung förlust.

Flemingsberg tog ledningen efter 13.32, genom Robin Kokkonen assisterad av Loke Johansson och Daniel Kjellin. Efter 1.06 i andra perioden slog Oskar Af Bjur till, framspelad av Emrik Söderström och kvitterade för Sudret. I tredje perioden gjorde Flemingsberg 2-1 efter 3.19 genom Robin Kokkonen. Och med bara 2.47 kvar satte Matthias Sundberg avgörande 3-1.

Med två omgångar kvar är Flemingsberg på sjunde plats i tabellen, och Sudret är på 16:e plats.

Flemingsberg tar sig an Iron i nästa match hemma tisdag 13 februari 19.40. Sudret möter Tumba borta lördag 17 februari 15.00.