Nässjö vann mot Glimma
Montage
Matchrapport

Nässjö vann hemma mot Glimma

ANNONS

Nässjö vann matchen hemma mot Glimma i HockeyTrean Alltrean södra A på söndagen. 7-3 (1-0, 4-1, 2-2) slutade matchen.

– Vi var effektiva idag och tog vara på våra chanser och spelar bra. Var en stund i början av tredje där vi spelar lite för svårt men vi städade bort det och vann rättvist, tyckte Nässjös tränare Nicodemus Ahlin, efter matchen.

Nässjö tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Alex Henningsson framspelad av William Keith och Petter Johansson. Nässjö tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.46 genom Petter Johansson, och gick upp till 4-0 innan Glimma svarade.

6-1 blev det till slut för Nässjö. Glimma reducerade dock till både 6-2 och 6-3 genom Felix Melin och Felix Melin tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen av matchen.

Nässjö kunde dock avgöra till 7-3 med 1.9 kvar av matchen genom Marcus Almlöw.

Nässjös Alex Henningsson gjorde tre mål, Petter Johansson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Marcus Almlöw stod för två mål och ett assist.

Med tre omgångar kvar är Nässjö på fjärde plats i tabellen, och Glimma är på sjätte plats. Så sent som den 27 januari låg Nässjö på åttonde plats i tabellen.

Fredag 16 februari 19.40 spelar Nässjö hemma mot Lerum. Glimma möter Skillingaryd hemma i Trollarinkens Ishall torsdag 15 februari 19.00.

Den här artikeln handlar om: