Lenhovda vann mot Lund Giants HC

Målfest när Lenhovda krossade Lund Giants i Elitfönster Arena

Lenhovda hade inga problem med Lund Giants i Hockeytrean södra C fortsättningsserie, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-0 (2-0, 2-0, 4-0).

I början av matchen var Lenhovda starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Andreas Anarp och William Ljungqvist. Och det var bara början. Lenhovda gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Noel Klein och Edwin Dabäck. Lenhovda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Noel Ederfors, Jonathan Kristensen, Wilhelm Olsson och Andreas Anarp.

Andreas Anarp gjorde två mål för Lenhovda och spelade dessutom fram till två mål och Edwin Dabäck stod för ett mål och två assists.

Med tre omgångar kvar är Lenhovda på femte plats i tabellen, och Lund Giants är på sjunde plats.

I nästa match möter Lenhovda Rydaholm hemma och Lund Giants möter Osby borta. Båda matcherna spelas torsdag 15 februari 19.00.