Lerum vann mot Trelleborg
Montage
Matchrapport

Lerum utklassade Trelleborg på hemmaplan

ANNONS

Lerum dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Trelleborg i HockeyTrean Alltrean södra A med hela 11-1 (5-0, 2-1, 4-0).

Trelleborgs tränare Kewin Hasselquist:

– Att det är beklämmande och ytterst tråkigt att vi i säsongens viktigaste match gör säsongens sämsta match. Något vi måste jobba med inom gruppen för resterande delen av säsongen, men även inför nästa.

Riktigt bra var William Wohnerow, som stod för hela fyra mål för Lerum.

Lerum spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 6-0 genom två mål av William Wohnerow, ett mål av Hugo Ljungqvist, ett mål av Daniel Witermark, ett mål av Kevin Brodén och ett mål av Gustav Svantesson. Det var bara början för Lerum. Även i andra perioden var det Lerum som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 7-1.

Lerum fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-1. Målen i sista perioden gjordes av William Wohnerow, som gjorde två mål, Ola Rodéhn och Willhelm Wassberg.

Lerums Benjamin Perhonen hade fem assists, Lukas Holmqvist hade fyra assists, William Wohnerow gjorde fyra mål, Philip Liljevald hade tre assists och Gustav Svantesson stod för ett mål och två assists.

Med tre omgångar kvar är Lerum på tredje plats i tabellen, medan Trelleborg är på femte plats.

I nästa omgång har Lerum Nässjö borta i Höglandsrinken, fredag 16 februari 19.40. Trelleborg spelar hemma mot Ronneby torsdag 15 februari 19.00.

Den här artikeln handlar om: