Njurunda SK förlorade mot Kovland

Kovland tog ännu en seger – 5-2 mot Njurunda

Kovland fortsätter starkt i hockeytvåan norra CD herr. När laget mötte Njurunda borta i Modin & Zetterberg Hallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 5-2 (3-2, 1-0, 1-0). I och med detta har Kovland fem segrar i rad.

– En bra match från vår sida. Det var en rolig match med mycket publik och ett fint arrangemang av Njurunda, kommenterade Kovlands tränare Stefan Smedberg.

I första perioden var det Kovland som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

Efter 4.31 i andra perioden nätade Simon Fehrman, på pass av Ali Assaf och Eric Viklund och gjorde 2-4. Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 1.27 kvar att spela ännu en gång genom Emil Lindqvist på pass av Marcus Persson och Svante Nordberg. Därmed hade Kovland vänt matchen. 2-5-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är Njurunda på sjätte plats i tabellen, och Kovland är på andra plats.

Njurunda möter Sollefteå i nästa match hemma tisdag 13 februari 19.30. Kovland möter samma dag AIK Härnösand borta.