Vegas Golden Knights vann mot Edmonton Oilers
Arkivbild

Stark seger för Vegas i toppmatchen mot Edmonton

Det var två topplag som möttes i NHL på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Vegas, som besegrade Edmonton med 3-1 (1-1, 0-0, 2-0).

Edmonton Oilers hade inför matchen 16 matcher i rad utan förlust.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Vegas Golden Knights, som nu har fyra raka segrar.

Första perioden var jämn. Edmonton inledde bäst och tog ledningen genom Connor McDavid efter 4.35, men Vegas kvitterade genom Nicolas Roy i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden gjorde Vegas 2-1 efter 1.24 genom Chandler Stephenson. Och med bara 33 sekunder kvar satte William Karlsson 3-1.

Det här betyder att Vegas är kvar på andra plats, och Edmonton stannar på tredje plats, i tabellen.

Vegas tar sig an Arizona Coyotes i nästa match borta fredag 9 februari 03.00. Edmonton möter Anaheim Ducks borta lördag 10 februari 04.00.