HA 74 Sävsjö vann mot Ulricehamns IF
Montage
Matchrapport

Förlängningsseger för HA 74 Sävsjö mot Ulricehamn

ANNONS

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut HA 74 Sävsjö avgöra den jämna matchen hemma mot Ulricehamn i Hockeytvåan södra vår herr. Slutresultatet blev 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 1-0). Stor matchhjälte med bara 54 sekunder kvar i förlängningen blev Pontus Lantz som satte det avgörande målet.

HA 74 Sävsjö tog ledningen efter 5.42, genom Erik Holm på pass av Carl Angel. Efter 6.03 i andra perioden nätade Max Rapp, framspelad av Alexander Åberg och Oliver Carlsson och kvitterade för Ulricehamn. Efter 15.10 i tredje perioden gjorde HA 74 Sävsjö 2-1 genom Adam Parmö.

Ulricehamn kvitterade till 2-2 genom Jack Sirkka med 1.52 kvar att spela av matchen. I förlängningen tog det 4.06 innan HA 74 Sävsjö avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Pontus Lantz, på pass av Marcus Korutschka och Melker Torstensson.

Det här var HA 74 Sävsjös tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ulricehamns fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att HA 74 Sävsjö ligger på sjätte plats i tabellen, och Ulricehamn är på nionde plats.

I nästa match, onsdag 7 februari 19.00, har HA 74 Sävsjö Hanhals Kings borta i Kungsbacka Ishall, medan Ulricehamn spelar hemma mot Kungälv.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL