Malmö förlorade mot Örebro Hockey J20
J20 Nationell

Örebro Hockey J20 har fem raka segrar – vann mot Malmö med 7-0

Örebro Hockey J20 är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fem i rad, efter 7-0 (1-0, 2-0, 4-0) borta mot Malmö. Det innebär också att Malmö har fyra raka förluster i J20 Nationell forts herr.

Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren tyckte till om matchen:

– Vi gör en bra prestation och får bra utdelning på våra lägen. Jag tycker att det är våra bra beteenden som driver oss. Kul att se att vi kan fortsätta vara konsekventa!

Örebro Hockey J20 tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Olle Karlsson framspelad av Svante Sjödin och Hugo Orrsten. Örebro Hockey J20 startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Liam Danielsson och Fabian Ledin. Och det var bara början. Örebro Hockey J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Kalle Carlsson, Svante Sjödin, Liam Danielsson och Dante Josefsson-Westling.

Kalle Carlsson gjorde ett mål för Örebro Hockey J20 och två assist och Liam Danielsson stod för tre poäng, varav två mål.

Malmö stannar därmed på elfte och sista plats, och Örebro Hockey J20 toppar fortfarande tabellen. Ett fint lyft i tabellen för Örebro Hockey J20 som så sent som den 12 januari låg på nionde plats.

Söndag 4 februari 12.15 spelar Malmö hemma mot Linköping. Örebro Hockey J20 möter Linköping hemma i Behrn Arena onsdag 14 februari 19.00.