Leksands IF vann mot Örebro Hockey J18
J18 Nationell

Leksand besegrade Örebro Hockey J18 efter Melvin Novotnys dubbel

Det blev Leksand som gick segrande ur mötet med Örebro Hockey J18 i J18 Nationell norra herr på hemmaplan, med 4-2 (2-0, 1-0, 1-2).

Segern var Leksands femte på de senaste sex matcherna.

Leksand startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Daniel Floryk och Melvin Novotny. Efter 14.28 i andra perioden nätade Neo Karling, på pass av Måns Dufva och Lukas Schünzel och gjorde 3-0. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Filip Thorling göra 3-1 för Örebro Hockey J18.

Leksand ökade ledningen till 4-1, på nytt genom Melvin Novotny efter 12.32.

Eric Nilson reducerade dock för Örebro Hockey J18 med bara tre minuter kvar att spela och skapade spänning.

Det här betyder att Leksand nu ligger på andra plats i tabellen, och Örebro Hockey J18 är på femte plats.

Leksand tar sig an Färjestad i nästa match hemma söndag 4 februari 12.00. Örebro Hockey J18 möter Mora hemma lördag 17 februari 12.00.