Njurunda SK förlorade mot Ånge IK

Hattrick av Oskar Nordlund när Ånge slog Njurunda

Oskar Nordlund stod för ett hattrick när Ånge besegrade Njurunda på bortaplan i hockeytvåan norra CD herr med 5-2 (0-1, 2-0, 3-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Charlie Owén-Hooker och Rasmus Ulander, målen för Njurunda gjordes av Robin Larsson och Ethan Salter.

Segern var Ånges fjärde på de senaste fem matcherna.

Njurunda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.01 slog Ethan Salter till framspelad av Filip Löfdahl och Johan Bergström. Efter 5.33 i andra perioden nätade Oskar Nordlund, framspelad av Viktor Widén och Loke Bouvin och kvitterade för Ånge.

Charlie Owén-Hooker gjorde dessutom 1-2 efter 11.24 på pass av Viktor Widén och Oskar Nordlund.

6.07 in i tredje perioden slog Robin Larsson till framspelad av Simon Swahn och Martin Swahn och kvitterade för Njurunda.

8.01 in i perioden nätade Ånges Rasmus Ulander på pass av Oscar Åsberg och gav laget ledningen för Ånge.

Efter 12.45 slog Oskar Nordlund till på nytt och ökade ledningen för Ånge.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 47 sekunder kvar att spela återigen genom Oskar Nordlund assisterad av Rasmus Ulander och Loke Bouvin. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Oskar Nordlund gjorde tre mål för Ånge och ett assist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Njurunda på sjätte plats och Ånge på femte plats.

Nästa motstånd för Njurunda är Kramfors-Alliansen. Ånge tar sig an Kovland hemma. Båda matcherna spelas fredag 2 februari 19.30.