Seattle Kraken vann mot Columbus Blue Jackets
Arkivbild

Seattle vann mot Columbus efter Jordan Eberles två mål

Det blev Seattle som gick segrande ur mötet med Columbus i NHL på hemmaplan, med 4-2 (3-0, 0-0, 1-2).

Seattle Kraken spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Jordan Eberle och ett mål av Jared McCann.

Andra perioden blev mållös. Columbus Blue Jackets reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Yegor Chinakhov och Yegor Chinakhov, det sista med 4.2 kvar att spela av matchen.

Seattle kunde dock avgöra till 4-2 med 13 sekunder kvar av matchen genom Brandon Tanev.

Seattles Jordan Eberle stod för två mål och ett assist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Seattle på femte plats och Columbus sist, på åttonde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 31 januari. Då möter Seattle San Jose i SAP Center at San Jose 04.30. Columbus tar sig an St Louis borta 02.00.